Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk van Straaten en van Schie – Beverwijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk van Straaten en van Schie
Beeckzanglaan 54A 1942LT
Beverwijk

Praktijknieuws

Coronamaatregelen na vaccinatie nodig?

Eén tot twee weken na volledige vaccinatie met één van de vaccins tegen COVID-19 (AstraZeneca, Janssen, Pfizer of Moderna) is 60-90% van de mensen beschermd tegen corona. Dus niet iedereen is beschermd. De kans dat je na volledige vaccinatie corona krijgt is erg klein, maar niet nul. Als je dan corona krijgt ben je meestal minder ernstig ziek. Het is dus belangrijk om je na de vaccinatie nog steeds te houden aan de regels van het RIVM. Bij klachten altijd testen ook als u gevaccineerd bent.

Publicatiedatum; 06-07-2021

Corona vaccinatie

Bent u door de praktijk gevaccineerd maar kunt u dit niet terugvinden in mijnrivm.nl neem dan contact op met de praktijk.

Publicatiedatum: 06-07-2021

 

Personeelswisseling

Per 31 augustus zal Wilma onze praktijk verlaten en zal Esra haar plek innemen. Esra is al begonnen en werkt op de maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Publicatiedatum: 20-07-2021

 

Dokter van Schie

Tijdens het schaatsen heeft dokter van Schie haar pols gebroken. Hierdoor kan zij geen onderzoeken verrichten. Ze is wel op haar werkdagen op de praktijk aanwezig.

Voor onderzoeken maakt de assistente een afspraak bij dokter van Straaten, de waarnemend huisarts of de huisarts in opleiding.

Publicatiedatum: 25-03-2021